İnegöl prestij peşinde

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta sezonun son iç saha maçında Etimesgut Belediyespor’u ağırlayacak olan İnegölspor’da hazırlıklar sürüyor.

İnegöl prestij peşinde

ABDULLAH TANIŞ

Küme düşme stresinden kurtulan İnegölspor, kalan maçlarına prestij amacıyla çıkacak. Bu sezon evindeki son maçta pazar günü saat 15.30’da Etimesgut Belediyespor’u Şehir Stadı’nda ağırlayacak olan bordo beyazlılar, Başkent ekibini dize getirerek taraftarına galibiyet sevinci ile veda etmeye hazırlanıyor. Ekipte hazırlıklar sürerken, Teknik Direktör Ergün Penbe, “Eyüp maçına iyi konsantre olamadık, özellikle ilkyarım saatlik bölümde. 2-0 olduktan sonra biraz daha oyuna ağırlığımızı koyduk. Eyüpspor 3 defa kalemize geldi, 3’ü de gol oldu. Biz ise sadece ikisini değerlendirebildik. Yenildiğimiz için üzgünüz” dedi.

ŞANS VERECEĞİM

Yakaladıkları serinin Eyüp maçında son bulmasına üzüldüklerini belirten Penbe şöyle devam etti: “İyi konsantre olmadığınız zaman böyle canınız yanabiliyor. Kazanıp seyircimize bir armağan vermek istiyorduk ama olmadı. Şimdi onu geride bırakmak lazım. İçeride oynayacağımız Etimesgut Belediyespor maçımız var. Ligde iki maç kaldı. İki maçı da en iyi şekilde oynayıp, daha fazla göremediğim oyuncuların bir kısmına ikinci yarı görev vermek istiyorum. Eğer seneye burada devam edeceksek ona göre planlamamızı yapmamız lazım. Oynamayan oyuncuların da bir şansı hak ettiğine inanıyorum. Onun için biraz daha ilk 11 değil de gençlere daha ağırlık vererek, görmek istediğim oyunculara ilk 11’de yer vereceğim.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X