İnegöl puanı kurtardı: 1-1

Tuzla deplasmanında beraberliği son anda yakaladı. Ligde henüz bekleneni veremeyen bordo beyazlılar, rakibinin 44’te Ozan’la bulduğu gole 87’de Kemal Hastürk’le cevap vererek 3 hafta sonunda 2. puanını aldı.

İnegöl puanı kurtardı: 1-1

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bursa temsilcisi İnegölspor, 3. hafta maçında deplasmanda Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldı. Tuzla Belediye Stadı’nda oynanan karşılaşmaya bordo beyazlılar, ilk iki maçını kaybeden rakibi karşısında oldukça tutuk başladı. İlk yarıda sahaya istediklerini daha çok yansıtan ev sahibi takım 44. dakikada Ozan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu gol ayrıca devrenin de skorunu belirledi.

KEMAL’DEN HAYAT ÖPÜCÜĞÜ

Karşılaşmanın ikinci yarısında İnegölspor, daha etkili bir oyun ortaya koydu. Tuzlaspor karşısında beraberlik için yüklenen bordo beyazlılar aradığı golü 87. dakikada kaptan Kemal Hastürk ile buldu: 1-1. Kalan dakikalarda iki takımda fazla risk almadı ve mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Bu sonucun ardından 3. haftası geride kalan ligde İnegölspor puanını 2’ye yükseltirken, Tuzlaspor ise ilk puanını kazandı.

STAT: Tuzla Belediye

HAKEMLER: Erkan Özdamar (**), Ejder Yapıcı (**), Utku Tunavelioğlu (**)

GOLLER: Dk.44 Ozan (Tuzlaspor), Dk.87 Kemal (İnegölspor)

SARI KARTLAR: Kıvanç (Tuzlaspor), Oğuz, Eren (İnegölspor)

TUZLASPOR: Bekir (**), Bülent (**), Sadık (**), Arif (**) (Dk.62 Oğuz *), Doğan (**) (Dk.70 Melik *), Orkun (***), İbrahim Ethem (**), Ozan (***), Tuncay (**), Kıvanç (**), Okan (**)

İNEGÖLSPOR: Şener (**), Kemal (***), Recep (**), Bilal (*)(Dk.46 Berkay **), Hasan (**), İsmail (**)(Dk.74 Emre Aktaş *), Hacı Mustafa (**) (Dk.63 Mahmut **), Lider (**), Emre Okur (*), Eren (**), Oğuz (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X