İnegöl puanı söktü aldı

Play-off potasındaki Ankaragücü’ne konuk olan İnegölspor, 19 Mayıs Stadı’ndan istediği sonuçla ayrılarak umutlarını gelecek haftalara taşıdı.

İnegöl puanı söktü aldı

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz İnegölspor, play-off yarışındaki en önemli rakiplerinden biri olan Ankaragücü ile Başkent’te golsüz berabere kalarak hanesine 1 puan yazdırdı. Üst üste elde ettiği 2 beraberlik ve 3 galibiyetlik serinin ardından yağmurlu bir havada 19 Mayıs Stadı’nda Ankaragücü’ne konuk olan bordo beyazlı ekibimiz sahadan 0-0’lık skorla ayrılarak yenilmezlik serisini 6 maça çıkarmış oldu. Puanını 38’e yükseltip Sivas Belediye’yi yakalayan İnegölspor, play-off barajındaki Ankaragücü’nün 1 puanlık farkı açmasını da engellemiş oldu.

DİREK VE HAMDİ KORUDU

Son haftalarda yakaladığı çıkışı sürdürmek için Ankaragücü karşısında çıkan İnegölspor, henüz 2. dakikada kalesinde Timur ile tehlike yaşadı, ancak kaleci Hamdi Tevfik mükemmel bir kurtarışla gole izin vermedi. 17’de Tufan Zayid’in sağdan ortasında Abdülkadir’in vuruşunhu yaptı, ancak kaleci Ferhat topu kontrol edince İnegölspor öne geçme fırsatını kullanamadı. 72. dakikada Ankaragücü atağında Ömer Bozan’ın şutunda top sağ yan direğe çarparak geri döndü. Kalan dakikalarda her iki takımda yakaladıkları pozisyonları değerlendiremeyince maç başladığ gibi golsüz sona erdi.

STAT: Ankara 19 Mayıs

HAKEMLER: Yiğit Arslan (**), Erdem Gökalp (**), Mustafa Han (**)

GOL: Yok

SARI KARTLAR: Timur, Adem, Muhammet (Ankaragücü), Emrah, Erdi (İnegölspor)

ANKARAGÜCÜ: Ferhat (**), Onur (**), Volkan (***), Emrah (**) (Dk. 87 Gürkan), Harun (**), Enes (**), Ömer (***) (Dk. 82 Mustafa), Timur (*), Adem (**), Salih (*), Muhammet (**)

İNEGÖLSPOR: Hamdi Tevfik (***), Bilal (***), Emrah (**), İlker (***), Kemal (***), Erdi (**) (Dk. 58 Burak **), Ali (***), Mustafa (***), Tufan Zayid (**) (Dk. 67 Raif *), Yasin (**) (Dk. 82 Levent), Abdülkadir (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X