İnegöl puanla yetindi 2-3

Bursa ekibi, evinde İstanbul BB karşısında setlerde 2-1 öne geçmesine rağmen, karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı ve rakibine 2 puan kaptırdı.

İnegöl puanla yetindi 2-3

RECAİ UYSAL

Volyebolda Efeler Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor, evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 3-2 mağlup oldu.

Ligdeki ilk sınavını kaybeden, ardından üst üste 2 galibiyet alan Bursa ekibi, İnegöl Spor Salonu’nda oynanan maça istediği gibi başlayamadı. Karşılaşmanın ilk setinde file önünde etkisiz kalan turuncu mavililer, rakibinin 25-15 üstünlüğüne önleyemedi.

NEFES KESTİ

İkinci seti 25-21 alan İnegöl Belediyespor, nefes kesen üçüncü seti de 34-32 almayı başardı. Üçüncü sette rakibinin 25-18 üstünlüğünü önleyemeyen Bursa ekibi, maçın tie-break setine de gitmesine engel olamadı.

Büyük heyecanın yaşandığı final setini de 15-13 kaybeden Bursa ekibi karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı. Zorlu maçtan 1 puan çıkaran İnegöl Belediyespor, böylece ligdeki. 4. maçında 2. yenilgisini aldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X