İnegöl renkleniyor

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte mevsimlik çiçek dikimine başlayan İnegöl Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parklara, bahçelere, refüjlere ve peyzaj düzenleme alanlarına 250 bin yazlık çiçek dikimi gerçekleştiriyor.

İnegöl renkleniyor

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Çalışma kapsamında, sarı ve turuncu renkli kadife çiçekleri, beyaz, pembe ve kırmızı  begonyalar, mavi çiçekli vapur dumanı, kırmızı renkli ateş çiçekleri, karışık renkli cam güzeli çiçekleri, karışık renkli petunya çiçekleri ve varyeteleri ve sakız sardunya gibi çiçek türlerini şehrimizin dört bir tarafına dikerek, baharın bütün güzelliklerini şehrimize yaymaya çalışıyoruz” dedi.

İnegöl’de yeşil alan ve çevre düzenlemelerinin hızla devam ettiğini belirten Aktaş, “Şehir merkezimiz başta olmak üzere mahallelerimizde yeşil alanın korunması ve yeşil alanların çoğaltılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin çehresini değiştirme adına yürüttüğümüz çalışmalar ile İnegöl rengârenk bir görüntüye kavuşuyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X