İnegöl şen döndü 3-1

Turuncu mavililer, galibiyeti olmayan rakibini deplasmanda devirdi. Bursa ekibi, Efeler Ligi’ndeki 3. maçında Gümüşhane Torul Gençlik engelini de 3-1’le geçti ve 2. galibiyetini almayı başardı.

İnegöl şen döndü 3-1

Voleybol Efeler Ligi’nde ilk 2 haftada 1 galibiyet, 1 yenilgi alan İnegöl Belediyespor, 3. hafta mücadelesinde deplasmanda galibiyeti bulunmayan Gümüşhane Torul Gençlik’i 3-1 mağlup etmeyi başardı. Torul Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada istekli bir görüntü sergileyen Bursa ekibi, ilk 2 sette rakibine üstünlük sağlamayı bildi. Karşılaşmanın ilk setini 25-17 alan turuncu mavililer, ikinci seti de 25-22 alarak durumu 2-0’a getirdi.

ZORLANDI AMA KAZANDI

Karşılaşmanın üçüncü seti ise nefes kesti. Son bölüme kadar üstünlüğünü koruyan İnegöl Belediyespor, yine de rakibinin 29-27’lik üstünlüğünü önleyemedi. Müsabakanın dördüncü setinde de file önünde etkili olan Bursa ekibi, son bölümde zaman zaman zorlansa da rakibine 25-23 üstünlük sağladı. Karşılaşmadan da 3-1 üstün ayrılan İnegöl Belediyespor, 3. maçında 2. galibiyetini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X