İnegöl şen şakrak!

Bursa ekibi, deplasmanda kendisi gibi ilk 5’i zorlayan Çorum Futbol Kulübü’nü geriye düştüğü maçta 3 golle geçti ve play-off potasına girdi.

İnegöl şen şakrak!

TFF 2. lig Beyaz Grup’ta çıkış yakalayan İnegölspor, deplasmanda Çorum Futbol Kulübü’nü 3-1 mağlup ederek play-off potasına girmeyi bildi. Sezona istediği gibi başlayamasa da son haftalarda başarılı bir grafik sergileyen Bursa ekibi, Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadı’nda oynanan maçta 1-0 geriye düşmesine rağmen galibiyete ulaştı. Rakibi karşısında ilkyarıyı 37. dakikada Mikail7in attığı golle 1-0 geride kapatan bordo beyazlılar, ikinci yarıda adeta coştu.

İKİNCİ YARIDA COŞTU

Bu devreye istekli başlayan İnegölspor, 55’te Hacı Mustafa’nın golüyle skora denge getirdi: 1-1. İlerleyen bölümde rakibine gol izni vermeyen Bursa ekibi, 83’te ise üstünlük golünü buldu. Bu dakikada rakip fileleri havalandıran Ahmet Hakan bordo beyazlıları 2-1 öne geçirdi. 90+5’te de Yasin Görkem’in golüyle İnegölspor, karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak puan sıralamasında hem rakibinin üstüne çıktı hem de play-off potasına girmeyi başardı.

STAT: Dr. Turhan Kılıççıoğlu

HAKEMLER: Gürel Uzuner (**) Cengizhan Öztürk (**) Boran Turhan (**)

GOLLER: Dk. 37 Mikail (Çorum FK), Dk. 55 Hacı Mustafa, Dk. 83 Ahmet Hakan, Dk. 90+5 Yasin Görkem (İnegölspor)

SARI KARTLAR: Murat, Muhammed Rıdvan, Mikail, Osman (Çorum FK), Yasin Görkem (İnegölspor)

ÇORUM FUTBOL KULÜBÜ: Onur (**) Oktay (**) Osman (**) Murat (**) Mert (**) Kerem (**) Muhammed Rıdvan (**) (Dk. 73 Batuhan *) Mikail (**) Murathan (**) (Dk. 64 Burak *) Kıvanç (**) (Dk. 84 Şaban) Fatih (**)

İNEGÖLSPOR: Şener (**) Gökhan (**) Cengiz (**) Tayfun (**) (Dk. 77 Ahmet Hakan **) Niyazi Batuhan (**) (Dk. 90+1 Yasin Görkem **) Selimcan (**) Cumhur (**) Hacı Mustafa (**) (Dk. 82 Raif) Enes (**) Abdullah (**) Bilal (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X