İnegöl seriye takacak!

Sezona Tarsus deplasman galibiyetiyle başlamanın mutluluğunu yaşayan bordo beyazlılarda keyifler yerinde. Serhat Güller, Manisaspor’u da yenerek seri yakalayacaklarını söyledi.

İnegöl seriye takacak!

SADULLAH ORGAN

Tarsus İdmanyurdu’nu deplasmanda 2-0 mağlup eden Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz İnegölspor’da sezona 3 puanla başlamanın sevinci yaşanıyor. 

Teknik Direktör Serhat Güller, Tarsus’ta güzel bir galibiyet elde ettiklerini belirterek şunları söyledi: “Lige galibiyetle başlamak istiyorduk. 40 derece sıcakta oynanan maçta her iki takımda zorlandı. Futbolcularım hazırlık maçlarına oranla daha iyi bir oyun ortaya koydular. Özellikle ikinci yarı bizim istediğimiz gibi geçti ve 2 gol bulduk.”

SIRA GELDİ MANİSA’YA

“Biz yeni bir takımız. Bu 3 puan ve devamında gelecek galibiyetler takım olabilme adına zamanı biraz daha hızlandıracak. Tarsus’ta elde ettiğimiz 2-0’lık skor moral ve motivasyon anlamında bizim için çok önemli bir galibiyet oldu. Aynı zamanda şehrimiz adına da mutlu bir hafta sonu yaşadık. Pazar günü sahamızda oynayacağımız Manisaspor maçını da kazanarak seri yakalamak istiyoruz.” İnegölspor, bir günlük iznin ardından Manisaspor maçı hazırlıklarına bugün başlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X