İnegöl sessiz kaldı: 0-0

Bordo beyazlılar tansiyonu yüksek maçta Amed Sportif ile yenişemedi.

İnegöl sessiz kaldı: 0-0

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz İnegölspor, haftanın kritik maçında Amed Sportif ile golsüz berabere kaldı. Tansiyonu yüksek maç için saha içi ve dışında 1000’den fazla emniyet mensubu geniş güvenlik önlemleri alırken, her hangi bir taşkınlık yaşanmadı. Sporseverlerin ilgisinin oldukça fazla olduğu maçta İnegölspor ev sahibi olmanın avantajını kullanamayınca play-off yarışında önemli bir fırsat tepmiş oldu.

POZİSYON FAKİRLİĞİ

Maçın ilk yarısında etkili bir görüntü sergilemeye çalışan İnegölspor, Levent ve Tufan Zaid ile bulduğu pozisyonlardan sonuç alamadı. Bordo beyazlılar, ikinci devrede de Yasin, Abdülkerim ve Fatih ile rakip kalede gol arasa da sonucu değiştirecek golü bir türlü atamadı. 1 puan hesapları yapan Amed Sportif amacına ulaşırken, İnegölspor yaşadığı puan kaybı ile üst sıralara çıkabilme avantajını kullanamamış oldu.

STAT: İnegöl İlçe

HAKEMLER: Veli Ersin Bıçak (*), Adem Şahan (*), Furkan Ürün (*)

GOL: Yok

SARI KARTLAR: Erdi, Burak, Tufan Zaid, İlker (İnegölspor), Şehmus (Amed)

İNEGÖLSPOR: Hamdi Tevfik (**), Bilal (***), İlker (**), Ali Aytemur (**), Mustafa (**), Yasin Görkem (*), Erdi (*), Levent (*) (Dk. 81 Mahmut), Burak (*) (Dk. 65 Fatih *), Tufan Zahid (*) (Dk. 89 Raif), Abdülkadir (*)

AMED SPORTİF: Levent (**), Abdullah Çoban (**), Şevket (**), Ercan Çapar (*) (Dk. 56 Ercüment *), Başaran (**), Sercan (*), Yusuf (*), Ferdi Coşkun (**) (Dk. 85 Caner), Tekin (**) (Dk. 68 Mehmet Sıddık *), Mansur Çalar (*), Şehmus Özer (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X