İnegöl spora doydu

Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri kapsamında ilçeleri gezen Spor TIR’ının son durağı İnegöl oldu.

İnegöl spora doydu

Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen Okul Sporları Etkinlikleri kapsamında organize edilen Spor TIR’ı İnegöl’de öğrencilerle buluştu. 

MODEF fuar alanına park eden Spor TIR’ı, içeriğiyle binlerce öğrenciye spor yapma imkanı sağlarken festival havasında geçen etkinliğe İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı ilhan Satık ve İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican da katılarak öğrencilerin bu heyecanına ortak oldu.

HEDEF 240 BİN ÖĞRENCİ

Alinur Aktaş, İnegöl’ün sanayisi, genç nüfusu ve spor altyapısıyla ünlendiğinin altını çizerken, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, bu yıl bu etkinlikle 240 bin öğrenciyle ulaşmak istediklerini hedeflediklerini ve her geçen yıl daha da öğrenciyle ulaşmak ve spor ya yaptırmak istediklerini belirtti.

Organizasyon sonunda Türk Dünyası Kültür Başkenti açılış programı ve nevruz kutlamalarında 16 ülkeden gelen 22 ekip arasından halk danslarında 1. olan İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğu gösterilerini sundu.

Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri kapsamındaki turnuvalarda dereceye giren öğrenciler ödüllerini İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık’tan aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X