İnegöl sporda yükseliyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la ilçedeki sportif yatırımlar ve gençlik merkezi faaliyetleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

İnegöl sporda yükseliyor

Son yıllarda spordaki tesisleşme, altyapı çalışmaları, organizasyonlar ve yürütülen projelerle spor kenti kimliği kazanan Bursa’nın spordaki yükselişi sürüyor. Bu kapsamda sporda öne çıkan ilçelerden biri olan İnegöl’deki yatırımlar ve altyapı çalışmaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından masaya yatırıldı. İnegöl’de son yıllarda artan çalışmalar, yapılan yatırımlar ve projelerle sporda yükselişe geçtiğini belirten İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve İnegöl Belediyesi tarafından ilçede önemli yatırımların hayata geçtiğini vurguladı.

HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

İl Müdürü Şahin’le, İnegöl’deki sportif yatırımlar, planlanan çalışmalar ve çok amaçlı yeni bir spor salonuyla ilgili çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, ‘Spor Kenti İnegöl’ hedefi doğrultusunda çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini söyledi. Bugüne kadar İnegöl’ün dört bir tarafına nitelikli semt sahaları, spor salonları ve futbol sahaları kazandırdıklarını dile getiren Belediye Başkanı Aktaş, sportif faaliyetlere her zaman katkı ve destek vereceklerini vurguladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X