İnegöl startı verdi

Bursa ekibi, zorlu lig öncesinde ilk antrenmanını gerçekleştirdi… Voleybolda yeni sezonda Efeler Ligi ile birlikte Balkan Kupası’nda da mücadele edecek olan İnegöl Belediyespor, sezon açılışını yaptı.

İnegöl startı verdi

ABDULLAH TANIŞ

2016-2017 sezonunda elde ettiği başarılarla Voleybol Efeler Ligi’ndeki 5. yılında Avrupa kupalarına katılma hakkı elde eden ve yeni sezonda lig maratonuyla birlikte Balkan Kupası’nda mücadele verecek olan İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, sezon hazırlıklarının startını verdi. Alanyurt Yunus Emre Spor Kompleksi’nde Başantrenör Levent Zoroğlu nezaretinde sezon açılışını yapan turuncu lacivertlilere ilk gününde İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş ile yöneticiler de eşlik etti.

KEYİFLİ SEZON OLACAK

Antrenman öncesi sporcularla görüşen Başkan Aktaş ve yöneticiler, yeni sezon öncesi tüm sporculara başarılar diledi. Keyifli bir sezon geçireceklerine inandığını belirten Başkan Aktaş, “Başarılarla dolu bir sezon olur inşallah. Hocalarımızın, yönetici arkadaşlarımızın değerlendirmesi neticesinde bu yıl sizlerle beraber buluştuk. Geçen yıldan devam eden arkadaşlarımız var, bu yıl bizimle ilk kez beraber olan arkadaşlarımız var. Bu heyecanı sizler yaşarken, aynı zamanda İnegöl’deki voleybolseverlere, bizlere de yaşatacaksınız inşallah” şeklinde konuştu.

SÜREKLİLİK ÖNEMLİ

Bu sene Balkan kupası’nda mücadele edeceklerini belirten Aktaş, “Ardından Challenge Cup niye olmasın. Efeler Ligindeki 5. yılımızda Avrupa’da boy göstermek bizim için çok ciddi bir ayrıcalık. Tabii ki voleybol bir takım oyunu. Bireysel olarak hepinizin ayrı yetenekleri ve kabiliyetleri var ama takım halinde oynanan oyunlarda uyum ve süreklilik çok önemli. Uzun bir periyot bizleri bekliyor. Takımın bir parçası olarak bu ahengi devam ettirebilmek için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerekiyor. O yüzden sizlerden bu konuyla alakalı bir hassasiyet bekliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X