İnegöl startı veriyor

Bordo beyazlılar, yeni teknik direktörü Serhat Güller yönetiminde ilk antrenmanı için bugün sahaya inecek.

İnegöl startı veriyor

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bursa temsilcisi İnegölspor yeni sezon hazırlıklarına bugün başlıyor. Bordo beyazlılar yeni teknik direktörü Serhat Güller nezaretinde kendi tesislerinde yapacağı antrenmanla sezonun açmış olacak. Dış transferde şu ana kadar Bülent Kocabey, Mehmet Ayaz ve Ahmet Devret’i kadrosuna katan İnegölspor’un biri kaleci olmak üzere 7 takviye daha yapması bekleniyor. Bordo beyazlılar ilk olarak ise büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Türker Toptaş, Ergün Çakır ve Şener Özcan ile sözleşme imzalayacak.

Bolu’ya kadar bitecek

Transfer çalışmaları ve takımın son durumuyla ilgili OLAY Spor’a açıklamalarda bulunan İnegölspor Başkanı Eşref Güç, ‘Belirlediğimiz PTT 1. Lig hedefimiz için çalışmalarımız yoğun şekilde sürüyor. Hocamız Serhat Güller’in raporları doğrultusunda 3 isimle sözleşme imzalarken, Türker Toptaş, Ergün Çakır ve Şener Özcan ile de arada çok ufak detaylar kaldı. Ayrıca Denizlispor’dan sol açık Erçağ Evirgen ve Üsküdar Anadolu’dan ön libero Nurettin Çağlar’la görüşmelerimiz sürüyor. 2 Ağustos’ta Bolu’da yapacağımız ikinci kamp dönemine kadar transfer defterini kapatmak istiyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X