İnegöl taraftarıyla buluşuyor!

Bordo beyazlılar, sezon açılış organizasyonunda cumartesi günü Gölcükspor’la karşılaşacak.

İnegöl taraftarıyla buluşuyor!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan İnegölspor’da lig hazırlıkları sürürken, bordo beyazlılar, sezon açılışını cumartesi günü yapacak. Yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren Bursa ekibi, cumartesi günü yapacağı sezon açılışında Gölcükspor’la karşılaşacak. Bolu’daki kamp çalışmalarını tamamlayan ve ilçeye dönen Bursa ekibinde Basın Sözcüsü Serdar Nalcı kamp döneminin verimli geçtiğini belirterek şunları söyledi: 

17.00’DE BAŞLAYACAK

“Hazırlık döneminin hem takımın birbirini tanıması hem de teknik direktörümüzün takımı tanıması açısından gayet verimli geçtiğini düşünüyoruz. Lige 3 Eylül’de İzmir deplasmanında oynayacağımız Menemen Belediyespor maçı ile başlayacağız. Ligin başlamasına 2 haftadan az bir zaman kaldı. Sezon açılış maçını bu hafta cumartesi günü saat 17.00’da İnegöl İlçe Stadı’nda Gölcükspor ile yapacağız. Statta boş yer bırakmayalım. Güzel bir karşılaşma olacak. Büyük bir coşku ile takımızı lige başlatalım.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X