İnegöl Tokat’a bileniyor

Sezonu deplasmanda açacak Efeler Ligi’ndeki temsilcimiz, ilk maçta puan alarak moralli bir start hedefliyor.

İnegöl Tokat’a bileniyor

Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor’da Antrenör Levent Zoroğlu, cumartesi günü ligin ilk maçında deplasmanda karşılaşacakları Tokat Belediye Plevne maçından puanla dönerek, sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. 10 hazırlık maçı yaptıklarını aktaran Zoroğlu, “Hatalarımızı, yapabileceklerimizi, yapamadıklarımızı gördük. Bunların üzerinde çalıştık. Sezonu Tokat deplasmanı ile açıyoruz. Bu sezon, 12 takımın 12’si de gerçekten çok kuvvetli kadrolar kurdu. Daha önce yaptığımız hazırlık maçları da bunun göstergesi” diye konuştu.

HAZIRLIKLARI YAPTIK

Zoroğlu, sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini dile getirerek, “Tokat Belediye Plevne de iyi bir takım ama kesinlikle hedefimiz, puan ya da puanlarla, güzel bir sonuçla dönmek. Sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunun için de hem taktik hem teknik olarak gerekli çalışma ve hazırlıklarımızı yaptık. Cumartesi gününü bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X