İnegöl tur arıyor

Bugün Balıkesir’de başlayacak Kupa Voley Final etabında Bursa ekibi, lig lideri Ziraat Bankası ile karşı karşıya gelecek.

İnegöl tur arıyor

Voleybolda bu sezon Kupa Voley adıyla düzenlenen Türkiye Kupası’nda Erkekler Final Etabı maçları bugün Balıkesir’de start alıyor. 

 

Ligde ilk yarıyı 7. sırada tamamlayan, kupada ilk turda Tokat Belediye Plevne’yi 2 maçta da yenerek final etabına yükselen İnegöl Belediyespor da bugün Ziraat Bankası ile karşı karşıya gelecek. 8 ekibin mücadele ettiği final etabında iddialı rakibi karşısında galibiyete ulaşmak isteyen Bursa ekibi, adını yarıfinale yazdırmak istiyor.

SAAT 12.00’DE BAŞLAYACAK

Ligde ilkyarıyı zirvede tamamlayan rakibiyle Balıkesir Yeni Salon’da karşılaşacak turuncu mavililerin zorlu mücadelesi saat 12.00’de başlayacak. İnegöl Belediyespor, bugünkü karşılaşmadan galibiyetle ayrılırsa yarın saat 16.00’da Fenerbahçe-Maliye Piyango maçının galibiyle karşı karşıya gelecek. Final etabında şampiyonu belirleyecek mücadele ise perşembe günü saat 19.00’da oynanacak.

KUPADA GÜNÜN PROGRAMI

12.00    Ziraat B.-İnegöl B.

14.00    Fenerbahçe-Maliye Piyango

16.30    Arkas-Halkbank

18.30    İstanbul BB-Galatasaray

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X