İnegöl ve Gemlik CHP başkanlarını seçti

CHP Gemlik ve İnegöl İlçe Teşkilatları, olağan kongrelerinde başkanlarını seçti. CHP İnegöl İlçe Teşkilatı dün olağan kongresini gerçekleştirdi.

İnegöl ve Gemlik CHP başkanlarını seçti

Kongrede tek aday olan Halil Büyükışıklar CHP İlçe Başkanlığı’na seçildi.

Tek adaylı kongrede İlçe Başkanı olan Halil Büyükışıklar, “CHP’de bugüne kadar parti bilişimcisi, parti eğitmeni olarak görev aldım. Bundan sonra partimizi daha ileriye taşımak için çalışaçağım. Partimizin en büyük sıkıntılarından bir tanesi, parti okulumuzu açmak. Tüm çalışmaları yaparak, İnegöl’e bir Cemevi kazandırmaya çalışacağız. Tüm STK’larla, tüm sanayicimiz ile sürekli haberleşerek, onlarında fikirlerini ve görüşlerini alacak, değişik bir siyasi çalışma izleyeceğimize söz veriyoruz” dedi.

GEMLİK’TE SERTASLAN

Gemlik’te de İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan Başkanlığı’nda tek listenin oylandığı kongrede, yönetim kurulu listesi ve il delege listesi belirlendi. Kongreye CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve İl Başkanı Zafer Yıldız da katıldı. Kongrede Mehmet Uğur Sertaslan Başkanlığı’ndaki liste, yeni yönetime seçildi. 2011 yılından bu yana İlçe Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Uğur Sertaslan, böylelikle üçüncü kez Başkanlığa seçilerek güvenoyu almış oldu. 

Genç ve dinamik bir kadro ile iktidarı hedefleyerek yola çıktıklarını anlatan İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı vererek, daha etkin siyaset yapacaklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X