İnegöl yeni emniyet binası projesi TOKİ’ye teslim edildi

2012 yılında dillendirilen, 2013 yılında ise projesi hazırlanan ve yine aynı yıl içerisinde sondaj çalışmaları yapılan İnegöl Emniyet Müdürlüğü yeni binasının inşaatına doğru bir adım daha atıldı.

İnegöl yeni emniyet binası projesi TOKİ’ye teslim edildi

İnegöl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlatılarak 2013 yılı sonunda Bursa Çevre ve Şehircilik Müdürlüğüne sunulan proje, teknik eksikliklerin olduğu iddia edilerek birçok kez revizyona uğradı. Girişimler sonucunda maliyet hesaplaması yapılan İnegöl Yeni Emniyet Müdürlüğü Binasının projesi, Bursa Çevre ve Şehircilik Müdürlüğündeki işlemlerin tamamlanmasının ardından TOKİ’ye teslim edildi. 9 milyon TL’ye mal olacak modern binanın yapımı için TOKİ’nin en kıza zamanda ihale yapması bekleniyor.

İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, “Her şeyden önce ben İnegöl’deki vatandaşlarımızın Ramazan ayını ve Ramazanla birlikte şimdiden hayırlısıyla bayramını da tebrik ediyorum. İnşallah güzel bir Ramazan ve kendi özüne yakışır bir Ramazan ihya ederiz” dedi.

Müdür Kaplan, “Binayla ilgili uzun zamandan beri sizde takip ediyorsunuz, son gelişmeyi memnuniyet ile size ifade edeyim. Gerçekten İnegöl halkımıza, İnegöl’ümüze, buradaki markamıza yakışır ve yaraşır bir bina olacak şekilde bütün işlemlerini yaptık. Maliyet hesaplaması Bursa Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden alındı. Genel Müdürlüğümüz nezdinde de işlemleri tamamlandı ve TOKİ’ye teslim edildi. Oradan ihaleyi bekliyoruz, inşaat yapımı işi ihaleye çıkacak” şeklinde konuştu.

9 MİLYON LİRAYA MAL OLACAK

Binanın yaklaşık maliyetini de açıklayan Kaplan, “Bize ayrılan miktar 9 milyon lira civarında. Ama ne kadara mal olur onu bilemiyoruz. Binanın hızlı bir şekilde işleme alınmasına ihtiyacımız var. Hem arkadaşlarımızın daha ferah, daha güvenli ve huzurlu bir ortamda, moral ve motivasyon olacak bir ortamda görevlerini ifa etmesi, hem de birtakım kurumlarımız veya benzeri kurumlarımız binalarını yaptılar, bizim de ihtiyacımız var. O doğrultuda binamızın en seri şekilde yapılacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Emniyetin gözü olan MOBESE sistemini kısa zaman önce faaliyete geçirdiklerini hatırlatan Müdür Kaplan, “Onunla ilgili azami derecede istifade ediyoruz. Arkadaşlarımızın hırsızlık veya benzeri olayların faillerini yakalamasında son derece bize katkı sağlıyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X