İnegöl yerleşkesi yeniden düzenlendi

Uludağ Üniversitesi’ne bağlı İşletme Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu’nun bulunduğu İnegöl Yerleşkesi, İnegöl Belediyesi başta olmak üzere Ticaret ve Sanayi Odası, İşletme Fakültesi ile STK ve işadamlarının katkılarıyla hayata geçirilen düzenleme çalışmal

İnegöl yerleşkesi yeniden düzenlendi

Belediye Başkanı Alinur Aktaş çalışmaların tamamlanma noktasında geldiği yerleşkede incelemelerde bulundu.

Aktaş, öğrencilerin yenilenen kampüs alanıyla daha güzel bir ortam içerisinde eğitimlerini alma imkanına sahip olacaklarını söyledi.

Aktaş, “Aynı zamanda şuanda kayıt dönemi içerisindeyiz. Gönül rahatlığı içerisinde öğrencilerimiz İnegölümüze gelebilirler, eğitimlerini devam ettirebilirler. İnegöl Belediyesi, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, yine İşletme Fakültesi Dekanlığımız ve beraberinde STK’larımızın ve işadamlarımızın destekleriyle buradaki düzenleme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor ve inşallah geldiklerinde daha güzel bir kampüs alanı bulacakla” diye konuştu.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Eski dış duvarlar 450 metre uzunluğunda yıkılarak yenilendi. Panel çit uygulaması yapıldı, alt yapı sil baştan ele alındı, 400 metre civarında yağmur suyu giderleri yapıldı, sosyal yaşamı renklendirmek için Anfi tiyatro, basketbol ve voleybol sahaları gibi alanlar inşa edildi. 16 bin 500 metrekare alanda da çimleme çalışması yapıldı. Yine 12 bin metrekarede parke taşı uygulaması yapıldı. Eski taşlar tamir edildi” dedi. Aktaş, İnegöl’ün müstakil bir üniversiteyi hak ettiğini düşündüklerini ve bu doğrultuda çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X