İnegöl yine ‘Güç’lendi!

Bursa temsilcisinde yeni sezon hedefi şampiyonluk olarak belirlendi. Bordo beyazlı kulübün tek listeyle yapılan olağanüstü genel kurulunda yeniden göreve seçilen mevcut başkan Eşref Güç, ‘Geçen sene yarım kalan PTT 1. Lig işimizi tamamlayacağız’ dedi.

İnegöl yine ‘Güç’lendi!

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz İnegölspor’da önceki gün yapılan olağanüstü genel kurulunda mevcut başkan Eşref Güç yeniden göreve getirildi. Sani Konukoğlu konferans salonunda gerçekleşen ve tek listeyle gidilen seçimde Güç, kongreye katılan 150 üyenin tüm oylarını aldı. Başkan Güç, yoğun istek üzerine yeni yönetiminde tam 26 kişiye yer verdi. Geçtiğimiz sezondan 7 yönetici yeniden yönetim kurulu listesine girerken, 19 yeni isim görev aldı.

Yarım kalan iş var

Eşref Güç, yarım kalan bir işleri olduğunu ve onu tamamlamak istediklerini belirterek, ‘Geçtiğimiz sezon kapısından döndüğümüz PTT 1. Lig’e çıkmak için hemen çalışmalara başlayacağız. Böylece yarım kalan işimizi tamamlayarak, İnegölspor’u hak ettiği yerlere getireceğiz. İnegölspor bugünde var, yarın yine var olacak. O yüzden İnegölspor’a sahip çıkmak hepimizin asli görevidir. Ben huzurlarınızda hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah bu sene sonu iyi gelir ve şampiyon olarak PTT 1. Lig’e çıkmayı başarırız’ dedi.

Yeni tesis yolda

İnegöl Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş ise ‘Geçtiğimiz sezon görev alan Eşref Güç’ün başkanlığındaki yönetim kurulu bence çok başarılıdır. PTT 1. Lig’e çıkmayı son final maçında kaybettik ancak bugün bünyemizde Mahmut, Enes, Muhammet ve Ali gibi istikbal vaad eden gençlerimiz var. Ben İnegölspor’un geleceğinden çok umutluyum. Bizim Belediye olarak İnegölspor için yeni tesis projemiz var. İnşallah İnegölsporumuz yeni yıl itibariyle bu tesislerine taşınacak’ diye konuştu.

İşte yeni yönetim

Başkan; Eşref Güç, Yönetim Kurulu; Abdurrahman Maksutlar, Bayram Yardımcı, Burak Şimşek, Cihan Sevinç, Deniz Erdem, Eşref Yiğit, Fercan Nayman, Gökhan Emre, Gürcan Ekmekçi, Halil Malkaç, Hamit Haraslı, Hüseyin Babacan, İbrahim Bayram, Kanı Ademoğlu, Mehmet Döngel, Mikail Kavaz, Muharrem Pal, Nadir Güçlü, Ömer Doğan, Ömer Yelken, Semih Gülerer, Sinan Kılakay, Volkan Kaplan, Yalçın Menteş, Yücel Gürbüz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X