İnegöl zirveyi sevdi

Tokat Belediye Plevne karşısında 2-0’dan 3-2’lik galibiyete ulaşan Bursa ekibi, ilkyarıda kalan 2 maçını da kazanıp üst sıralarda kalmak istiyor.

İnegöl zirveyi sevdi

SADULLAH ORGAN

Erkekler 1. Ligi’nde başarılı bir sezon geçiren İnegöl Belediyespor’da Tokat Belediye Plevne karşısında alınan galibiyetin mutluluğunu yaşanırken, zirve takibini bırakmak istemeyen Bursa ekibi ilkyarının son 2 maçını da kazanmak istiyor. Kendileri için önemli bir maçtan galibiyet çıkardıklarını ifade eden Antrenör Ali Bahadır Aksoy, “İstanbul Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetinden sonra bu maçı muhakkak kazanmamız gerekiyordu. Bunun verdiği stresle ilk set inanılmaz derecede servis hatası yaptık. 2. sette biraz oyuna girdik. Başa baş mücadele ettiğimiz bu seti de kaybettikten sonra takım kendine geldi” diye konuştu.

HER ŞEYİ YAPIYORLAR

Oyuncularının yapılması gereken sahada en iyi şekilde yerine getirdiğini belirten tecrübeli antrenör, “Tokat iyi ve güçlü bir rakip. Biz her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. Ligin ilkyarısında 2 maçımız kaldı. Ziraat Bankası ve Halkbank ile oynayacağız. Her iki maçı da kazanmak için çıkacağız. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Son 2 maçımızı en iyi şekilde bitirip ikinci yarı hazırlıklarına devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X