İnegöl’de 100 milyon lira yapılandırıldı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, torba yasayla 100 bin liralık vergi borcunun yapılandırıldığı bildirildi.

İnegöl’de 100 milyon lira yapılandırıldı

İnegöl Vergi Dairesi Müdürü Yalçın Ertaş, Vergi Haftası münasebetiyle personeli ile birlikte Kaymakam Ali Akça’yı ziyaret etti.

Verginin toplumun bütün kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması maksadıyla 26. Vergi Haftasında çeşitliği faaliyetler yapacaklarını söyleyen Ertaş, “Verginin topluma benimsetilmesinin yolu, kamu kurum ve kuruluşları, meslek odaları, sivil toplum örgütleri, basın ve toplumla sağlıklı iletişimden geçiyor. Bu gerçeği bilen bir idare olarak saygılı ve dürüstlük ilkeleriyle hizmet etmeye gayret göstermekteyiz. Mükellef haklarını gözetip, kaliteli hizmet sunarak vergi gelirlerini tahsil ediyoruz. Dairemiz, 2014 takvim yılında 13 bin 78 mükellef sayısıyla 528 milyon 65 lira vergi gelirinin 368 milyon 69 bin TL’sini tahsil ederek, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın verdiği hedefleri aşmıştır. Bu itibarla ülkemizin sosyal ve ekonomik gelişiminde ödedikleri vergilerle katkıda bulunan ve istidam sağlayan mükelleflerimizin Vergi Haftası’nı kutlarım” dedi.

Müdür Ertaş, İnegöl Vergi Dairesi’nin tahsilat oranının yüzde 70 olduğunu, torba yasa kapsamında İnegöl’de 100 milyon liralık borcun yapılandırıldığını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X