İnegol’de 900 bin kişi ücretsiz taşındı

İnegöl Ulaşım A.Ş, (İNULAŞ), 1 Ocak 2015 ile 1 Kasım 2015 tarihleri arasında 10 aylık süreçte İnegöl’de 9 milyon 973 bin 218 kişiyi taşıdı. 9 milyon kişiden 906 bin 561’i ise ücretsiz taşındı.

İnegol’de 900 bin kişi ücretsiz taşındı

SADULLAH ORGAN 

 

İNULAŞ halk otobüslerinin 108 faal ve 4 yedek araçla toplam 112 araçla İnegöl ilçe halkına hizmet ettiğini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, ücretsiz taşınan kişiler arasında 65 yaş üstü, engelli refakatli, basın, zabıta, gazi, emniyet, belediye personelinin olduğunu açıkladı. 

174 BİN ENGELLİ KULLANDI 

İnegöl’de zaman zaman gündeme gelen engelli vatandaşların toplu taşıma araçlarında sorun yaşadığına ilişkin söylemlere de değinen  İbrahim Bayram, arabalı engelli vatandaşların toplu taşım araçlarını nadir kullandığını ancak normal engelli ve refakatli engelli sayısının iyi olduğunu söyledi. Bayram, İnegöl’de ayrıca 100 bin civarında kent kart kullanıcısı olduğunu,günlük ise yaklaşık 40 bin biniş olduğunu sözlerine ekledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X