İnegöl’de başarıya ödül

İnegöl’de 2015 yılı içerisinde uyuşturucu ile mücadele, asayiş olaylarının önlenmesi ve aydınlatılması, olaylara karışan faillerin belirlenmesi ve yakalanmasında başarı gösteren polis ve jandarma personeli ödüllendirildi.

İnegöl’de başarıya ödül

SADULLAH ORGAN

 

İnegöl’ün merkez ve kırsal mahallerinde huzur ve güvenliği sağlayan 43 polis memuru ile 13 jandarma personeline Kaymakamlık tarafından başarı ve üstün başarı belgeleri verildi. Başarı belgelerinin yanısıra ekiplere İnegöl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından birer adet küçük altın hediye edildi.

Kaymakam Ali Akça, İnegöl’de suçları aydınlatma oranlarının yüzde 85 ile yüzde 100 arasında gerçekleştiğini açıkladı. İlçede geçtiğimiz yıla göre nüfus artışına karşın suç oranlarında yüzde 10 dolayında azalış görüldüğünü ifade eden Akça, “Vatandaşlarımızın, hukuk devleti ilkelerine uygun hareket ve düşünce geliştirmek noktasındaki davranışları da bu suç istatistiklerinin aşağıya çekilmesinde önemli bir etkendir. Tüm emniyet ve jandarma personelinin gösterdiği bu başarılardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X