İnegöl’de başkan Kaner

Bordo beyazlıların iki adayın yarıştığı olağanüstü genel kurulunda daha önce 2 dönem başkanlık yapan Münür Kaner göreve seçildi. Kaner, başarı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

İnegöl’de başkan Kaner

Abdullah TANIŞ

Spor Toto 2. Lig’deki temsilcimiz İnegölspor’da yeni yönetim bilmecesi nihayet çözüldü. Bordo beyazlıların dün yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa kulübün eski başkanlarından Münür Kaner seçildi. İlk 3 toplantıda Başkan ve yeni yönetimini seçemeyen İnegölspor’un 25 Mayıs’ta gerçekleştirilen genel kurulunda Cebrail Kemer Başkanlığa seçilmişti. Ancak yeni başkan ve yönetiminin ömrü yoğun eleştiriler nedeniyle uzun sürmemiş ve 5 gün sonra yeniden kongre kararı alınmıştı.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Dün Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda iki aday yarıştı. Kullanılan 62 oyun 47’sini alan 1997 ile 2000’de iki dönem başkanlık yapan Münür Kaner İnegölspor’da üçüncü kez başkanlık görevine seçildi. Diğer aday Coşkun Karduz’un listesine ise 6 oy çıktı. 8 boş oy çıkarken, 1 oy ise geçersiz sayıldı. Münür Kaner Başkanlığındaki yönetimde Osman Sevim, Kerim Kurumuş, Melih Sarıkaya, Murat Köroğlu, Hasan Yetim, Şaban Gümüş, Sabahattin Ablak, Nizamettin Mut ve Onur Çelik yer alırken, Denetleme Kurulu Erdal Şenbay, Nezih Metinbaş ve Özhan Peker’den oluştu.

 

BAŞARI İÇİN VARIZ

İnegölspor’un yeni başkanı Münür Kaner üyelere hitaben yaptığı konuşmada, “İnegölspor’un bu hale gelmesi bizleri üzmüştür. Biz 7 seneden bu yana İnegölspor’a muhalefet yapmadık ve her zaman kulübümüzün yanında olduk. İnegölspor partiler üstüdür. İnegölspor’a aday olmak isteyenlere 1 milyon lira ile gözdağı veriliyor. İnegölspor gelecek 1 milyon liraya kalmışsa yazıklar olsun bize. Başarının olmadığı yerde hedefte olmaz. Birileri Belediye Başkansız İnegölspor olmaz diyor. Bana Belediye Başkanının dediği şu; ben İnegölspor’a 1 delikli lira vermem. İnegöl’de yaşıyorsak İnegölspor’a destek vermek durumundayız. Başarı için elimizden geleni yapacağız” dedi.

BABAMIN SORUNU

Veda konuşması yapan İnegölspor Başkanı Cebrail Kemer ise, “Biz seçilirken bu durumun olacağını hayal bile etmezdik. Malatyalı olman benim sorunum değil babamın sorunudur. Ben yetişkin çağa geldim İnegöl’de yaşayama başladım. İnegöl’de yaşamaktan onur ve şeref duyuyorum. Nüfus cüzdanımda Malatya yazıyor ama ben İnegöllüyüm. İnegölspor çok badireler atlatmıştır. Hep birlikte İnegölspor’u bir yere getirmemiz lazım. Tartışmalardan uzak duralım. Elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Başarılar dilerim. İnşallah hayırlı olur” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X