İnegöl’de bayram havası

Bayburt’u deplasmanda mağlup edip çıkışa geçen bordo beyazlılarda keyifler yerinde… Teknik Direktör Şaban Yıldırım, Bayburt Özel İdare karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını ve daha iyisi için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

İnegöl’de bayram havası

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 14. hafta maçında deplasmanda Bayburt Özel İdarespor’u İbrahim Sürgülü’nün 22. dakikada 30 metreden kaydettiği harika golle 1-0 mağlup ederek puanını 18’e yükselten İnegölspor’da keyifler yerine geldi.

Evinde aldığı Sivas Belediyespor yenilgisini Bayburt’ta telafi eden bordo beyazlılarda teknik direktör Şaban Yıldırım, oyuncularının sahada çok iyi mücadele ettiklerine ve bu galibiyetin kendileri açısından çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

MÜTHİŞ MÜCADELE ETTİLER

Kendi sistemlerini sahaya yansıttıklarını ve 90 dakika boyunca oyun disiplinini koruduklarının altını çizen Şaban Yıldırım, “Çok iyi bir takıma, çok organize bir takıma karşı oynadık. Biz önce onları durdurmayı denedik, ondan sonrada topa sahip olarak oynamak istedik. Sistemimizi oynamak istedik. Oyuncu arkadaşlarım çok müthiş bir mücadele gösterdiler. Doğru şekilde sahada durdular. Maç boyunca da disiplini korudular.” dedi.

İYİ BİR TAKIMIZ

İyi oyunculardan kurulu bir takım olduklarını ve daha iyisi için çok çalışmaya devam edeceklerini söyleyen 51 yaşındaki teknik adam, şöyle konuştu: “Bizim için çok önemli galibiyetti. İyi bir takımımız var. Saha içerisinde daha iyi organize olduk ama çalışmamız lazım. Topun bizde olan kısmını daha iyi oynamamız gerekiyor. Onun için çalışmalarımız sürecek.” İnegölspor cumartesi günü saat 13.00’te Sarıyer’i ağırlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X