İnegöl’de beklenen ayrılık

Teknik Direktör Şaban Yıldırım’ın sözleşmesi karşılıklı anlaşarak feshedildi. Tecrübeli teknik adam, ‘Yönetimle bir sorunumuz yoktu ama taraftarlarla anlaşamıyorduk. 1461 maçından sonra ayrılık kararımı vermiştim’ dedi.

İnegöl’de beklenen ayrılık

Spor Toto 2. Lig play-off’ta finale kadar yükselen ancak 1461 Trabzon’a penaltılarla elenen İnegölspor’da Teknik Direktör Şaban Yıldırım ile yollar ayrıldı. Bordo beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ‘Geçtiğimiz sezon başı 2 yıllığına anlaşılan Yıldırım ile yönetim kurulumuz kulüp tesislerinde bir araya geldi. Yapılan görüşmenin ardından Yıldırım’in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi’ denildi.

Heyecan kalmadı!

Beklenen kararın ardından OLAY Spor’a konuşan Şaban Yıldırım, ‘1461 Trabzon maçı sonrası ben ayrılık kararımı verdim ve yönetimle paylaştım. Başkanımız Eşref Güç ve yönetimi ile çok iyi anlaşıyorduk ancak taraftarlarla sıkıntılar yaşamıştım. Bundan sonra İnegölspor ile başarılı olacağım hakkında bir inancım kalmadı. Bu yüzden ayrılma kararı aldım. Futbola ara vermeyi düşünmüyorum. 1 hafta içinde yeni takımım belli olur’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X