İnegöl’de Diva fırtınası

Sevgililer Günü konseri için İnegöl’e iki gün önce gelen Bülent Ersoy, dün ilçede attığı kısa turla hayranlarına hoş bir sürpriz yaptı.

İnegöl’de Diva fırtınası

BÜLENT BEYSİR

HALKIN ARASINA KARIŞTI

Bu akşam Hotel Angelacoma’da sahneye çıkacak olan Bülent Ersoy, iki gün önce geldiği İnegöl’de dün halkın arasına karıştı. 

Otelden çıkıp önce İnegöl AVM’ye giden Diva, bir kafede oturduktan sonra alışveriş için ev dekorasyon mağazalarını dolaştı. İnegöl AVM’deki turu sırasında halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Bülent Ersoy, hayranlarıyla hatıra fotoğrafları çektirdi.

EVİNE MOBİLYA BAKTI

İnegöl’ün dünyaca ünlü mobilyalarının methini de bilen Bülent Ersoy, alışveriş turuna mobilya mağazasıyla devam etti. Kendisi için kapatılan mağazada İstanbul’daki malikanesi için klasik mobilyalar bakan Diva, daha sonra yönünü İnegöl protokolüne çevirerek, resmi ziyaretler yaptı. Bu gece hayranlarıyla buluşacak olan sanatçı, Popstar Mehtap ve Mustafa Uğur’un ardından sevenleriyle kucaklaşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X