İnegöl’de dolu dolu bir ay geçecek

İnegöl bu yıl dolu dolu bir ramazan ayı geçirmeye hazırlanıyor. Bu yıl Ramazan Sokağı kurmayan İnegöl Belediyesi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

İnegöl’de dolu dolu bir ay geçecek

İnegöl Belediyesi, Heykel önünde, 4 eski beldede ve bazı büyük kırsal mahallelerde gerçekleştireceği farklı aktiviteler ile İnegöllülerin dolu dolu bir Ramazan ayı geçirmesini sağlayacak. 

Ramazan ayı sosyal yardımlarına belediye olarak yaklaşık bin 200 aileye 15 gün önce erzak paketlerinin dağıtımı ile başladıklarını belirten İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bu yıl da ramazan gecelerinde kentimizde çeşitli etkinlik ve programların yanı sıra, çocukları da unutmayarak, çeşitli yarışmaların oyunların bulunduğu aktiviteler ve tiyatrolar düzenleyeceğiz. Tasavvuf konserleri, sema gösterileri, sanat müziği konseri, halk müziği konseri, tiyatrolar, şiirler, sema gösterileri, ramazan sohbetleri ve birçok aktivitelerle bu senede sizlerin manevi duygularını coşturacak programlar hazırladık” dedi.

4 MAHALLEDE ETKİNLİK

Bu yıl Heykel girişi Saat Kulesi’nde bir de 15 gün açık kalacak kitap fuarı düzenleyeceklerini belirten Aktaş, ilçe merkezindeki ramazan etkinliklerine gelemeyenler için de mahalle olarak İnegöl’e bağlanan 4 eski belde ile Alanyurt Bölgesi Yunus Emre Spor Kompleksi, Baykoca Mahallesi TOKİ Konutlar Bölgesi ve Dipsizgöl Mahallesi’nde de etkinlikler gerçekleştireceklerini bildirdi. Aktaş, yurtdışındaki kardeş şehirlerde düzenlenecek iftar sofralarına da katılacaklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X