İnegöl’de gökyüzü paraşütlerle renklendi

İnegöl’ün kapılarını turizme açan Doğa Sporları ve Turizm Merkezi’nin (DOSTUM) Yamaç Paraşütü Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Aktaş Tepe’den havalanan 60 paraşütçü, İnegöl semalarını renklendirdi.

İnegöl’de gökyüzü paraşütlerle renklendi

İnegöl Belediyesi’nin projelerinden olan DOSTUM’da Yamaç Paraşütü Şenliği düzenlendi. Başta İnegöl olmak üzere İstanbul, Bursa, Yalova ve İzmit gibi şehirlerden gelen yamaç paraşütü tutkunları 2 bin 222 rakımlı Aktaş Tepe’ye çıktı. yamaç paraşütü tutkunları, zirveye ise arazi araçlarıyla taşındı. Etkinliğe yaklaşık 60 paraşütçü katıldı. Paraşütçüler Aktaş Tepe’den yapılan tandem ve single uçuşların ardından Yeniceköy Mahallesi’nde bulunan DOSTUM merkezine iniş yaptı.

TURİZME KATKI…

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl’ün yeni yüzü olan turizmin gelişimine büyük katkı sağlayacak DOSTUM projesinin her geçen gün büyüyerek yoluna devam ettiğini söyledi. Aktaş, “İlk günden bu yana hem bizlerde hem de ilçe halkımızda büyük heyecan uyandıran DOSTUM projesinin bugün geldiği nokta, ne kadar doğru bir iş yapıldığının bir kanıtı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X