İnegöl’de hareket başladı

Bordo beyazlıların transfer komitesi iç transfer görüşmelerine start vererek Yasin Görkem Aslan ve Semih Durmuş ile yeniden anlaşma sağladı.

İnegöl’de hareket başladı

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig’de bu sezon şampiyonluk isteyen İnegölspor’da yeni sezon planlamaları başladı. Bordo beyazlılarda önceki gün basın sözcüsü Burak Şimşek’in yaptığı açıklamayla Uğur Kavuk, Cihan Yılmaz, Ersel Aslıyüksek, Raif, Alişan ve Okan Deniz gibi önemli isimlerle yollar ayrılmıştı. Dün ise Başkan Eşref Güç önderliğindeki transfer komitesi, sözleşmesi devam eden oyunculardan Yasin Görkem Aslan ve Semih Durmuş, Bilal Özdemir, Caner Karakuş, Mahmut Şeker, Yavuz Kur, Ali Aytemur ve Kemal Hastürk ile masaya oturdu.

Yasin ve Semih tamam

Olumlu gecen ilk görüşmelerin ardından Yasin Görkem Aslan, Semih Durmuş, Caner Karakuş, Enes Bayır, Mahmut Şeker, Ali Aytemur ve Yavuz Kur ile 1 yıllık yeniden anlaşma sağlandı. İnegölspor’un kaptanları Bilal Özdemir ve  Kemal Hastürk’le ise bugün son kez görüşme kararı çıktı. Görüşmelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Eşref Güç, ‘Geçtiğimiz sezon yakaladığımız başarıyla çıtamız biraz daha yükseldi. Bu yıl çok daha iyi bir kadro kurarak şampiyon olmak istiyoruz. Hafta sonuna kadar iç transferde önemli bir mesafe kat edeceğiz ve daha sonra dış transfere yöneleceğiz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X