İnegöl’de hasret bitti: 3-1

Cihan’ın yıldızlaştığı maçta bordo beyazlıların golleri 36 ve 39. dakikalarda Ersel ve 90 artı 1’de Mahmut’tan geldi. Tepecikspor’un tek golünü 81. dakikada Gürhan attı.

İnegöl’de hasret bitti: 3-1

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta sahasında yaşadığı puan kayıpları ile sevenlerini üzen İnegölspor, Tepecikspor’u güzel bir mücadelenin ardından 3-1’lik skorla yenerek, play-off’taki iddiasını artırmış oldu. 

4 maçtır kazanamayan bordo beyazlılar, grupta alt sırada yer alan Tepecikspor karşısında 36 ve 39’da Ersel ile 90+1’de Mahmut’un golleri galibiyete taşıdı. Rakibin tek sayısı, 82. dakikada Gürhan’dan geldi.

STAT: İnegöl

HAKEMLER: Yavuz Çetin (***) Seçkin Altun (***) Özcan Çiçek (***)

GOLLER: Dk.36-39 Ersel, Dk.90 Mahmut (İnegölspor), Dk.81 Gürhan (Tepecikspor)

SARI KARTLAR: Uğur ,Okan Deniz, Bilal, Alişan (İnegölspor), Yasin, Gökhan (Tepecikspor)

İNEGÖLSPOR: Hamdi (**) Kemal Hastürk (***) Alişan (***) Semih (***) Bilal (***) Yılmaz (***) (Dk.87 Muharrem) Okan Deniz (**) (Dk.79 Mahmut **) Cihan (****) Ersel (****) Uğur (***) Ömürcan (***) (Dk.90 Mümin)

TEPECİKSPOR: Ziya (**) Anıl (**) Evren (**) Gökhan (**) İlker (**) Adem (**) (Dk.83 Mehmet Can) Recep Onur (***) Kemal (**) (Dk.68 Onur *) Sinan (*) Yasin (**) Ş.Adem (**) (Dk.68 Gürhan **) 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X