İnegöl’de ilk transfer

Deplasmanlı Basketbol Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan İnegöl Belediyespor, Finalspor’dan forvet oyuncusu Emir Apak’ı transfer etti.

İnegöl’de ilk transfer

SADULLAH ORGAN

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Basketbol Şube Sorumluları Ümit Süha Yiğit, Ali Ezim ile Başantrenör İsmail Doğrutekin katıldı. Basketbol takımına ilk transferi gerçekleştirdiklerini ifade eden Basketbol Şube Sorumlusu Ümit Süha Yiğit, “Basketbol takımımızın teknik heyetiyle anlaştıktan sonra oyuncu transferlerine başladık. Bu doğrultuda ilk transferimizi daha önce Finalspor’da forma giyen forvet oyuncusu Emir Apak ile yaptık. Kendisine ve kulübümüze hayırlı uğurlu olsun. Hedefimiz daha öncede belirttiğim gibi üst lig. Bu doğrultuda transferlerimize devam ediyoruz. Önümüzdeki günler içinde transferlerimiz devam edecek”dedi. Emir Apak ise İnegöl Belediyespor’a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, takımın başarısı için elinden geleni yapacağını ifade etti

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X