İnegöl’de imza şov

Hedefini play-off olarak belirleyen Bursa ekibinde kadro şekillendi… Basketbol 2. Ligi’ndeki temsilcilerimizden turuncu mavili ekip, iç ve dış transferde anlaştığı isimler için toplu imza töreni düzenledi.

İnegöl’de imza şov

ABDULLAH TANIŞ

2017-2018 sezonunda Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde (TB2L) mücadele edecek İnegöl Belediyespor, düzenlediği toplu imza töreni ile anlaşmaya vardığı oyuncularla sözleşme imzaladı. İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulübün Doğa Sporları ile Diğer Branşlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, “2017-18 yılının ilk imzalarını atmış bulunuyoruz. Kadromuzu genç ve hedefli arkadaşlar ile güçlendiriyoruz. Çok iyi transferler yaptık. Hedefimiz bu sezon play-offlara kalmak. İnegöl Belediyespor ayaklarını yere sağlam basarak basketbol liglerinde istikrarlı ve kararlı olarak bu yolda ilerleyecek” diye konuştu. Basketboldan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Şentürk ise şunları söyledi:

A TAKIMA ÇIKTILAR

“Takımımız genç, heyecanlı ve hedefleri olan bir ekip. Hedefimiz mücadelesi yüksek, seyircimizi heyecanlandıracak bir takım oluşturmaktı, bunu da başardığımızı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı. Transfer çalışmalarının büyük bölümünü tamamlayan kulüp, iç transferde Gökhan Keser ile 1 sezon daha anlaşma sağladı. Daha evvel anlaşmaya varılan Nilüfer Belediye’den Adnan Kapucu, USP’den Anıl Atamış, Adanaspor’dan Biray Yener ile Onur Yüzüak, Aydın Efespor’dan Ediz İsmailoğlu, Çankırı Belediyesi’nden Hakan Çetin ve Ömer Berkay Şalcı, Başkent Karşıkaya’dan M.Emin Işık, Uşak’dan Mehmet Yılmaz, Antalya Osmalıspor’dan Oğuzhan Gülten ve Nilüfer Belediyespor’dan Tolga İz ile sözleşme imzalandı. Ayrıca kulübün altyapı kadrolarında bulunan Melih Y. Demirci ile Alper Uçaravcı da A takım antrenmanlarına katılmaya başladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X