Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

İnegöl’de kavşaklara yeni düzenleme geliyor

Belediye Başkanı Alper Taban İnegöl’deki trafik sorunu ve çözümü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Belediye Başkanı Alper Taban İnegöl'deki trafik sorunu ve çözümü ile

İnegöl trafiğindeki yoğunluk hakkında gelen soruları yanıtlayan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bu konuda 3 toplantı gerçekleştirdik. İnegöl’de bazı noktalarda bulunan kavşaklar kaldırılacak.

Kavşaklarla alakalı incelemeler devam ediyor. Bazı kavşaklar kaldırılacak, bazı kavşaklar genişletilecek, bazı kavşaklar ise daraltılacak. Nisan ayında bununla alakalı çalışmalar sonlandırılacak. İnegöl Belediyesi önünde bulunan Milli İrade Meydanı’ndaki döner kavşak kaldırılacak”dedi

 Özdilek Kavşağı, AVM Kavşağı, Hükümet Konağı Kavşağı, Fatih Cami Kavşağı ve Adliye Kavşağı’nda incelemelerin devam ettiğini belirten Alper Taban, “Milli İrade Meydanı’ndaki kavşak kaldırıldıktan sonra o bölgeye sensörlü trafik ışığı konacak.

Bu sayede sistem trafik yoğunluğunun olduğu bölgeyi hesaplayarak otomatikman ışık süresinde düzenleme yapacak. Bu sayede trafik yoğunluğu sistem sayesinde bertaraf edilecek” diye konuştu.


Avatar Seç KAPAT
Bursa’da tarlada çalıştıktan sonra öğle yemeğini yiyip dinlenmek için yol
Sıradaki Haber Bursa’da feci son! Yol kenarında uyuya kalınca canından oldu