İnegöl’de moral buluşması

Voleybol Efeler Ligi’ni geçtiğimiz sezon 6. sırada bitirerek Balkan Kupası’nda mücadele etmeye hak kazanan İnegöl Belediyespor, haftasonunda evinde oynayacağı maçlar öncesinde bir araya geldi.

İnegöl’de moral buluşması

İnegöl Belediyespor Kulüp Başkanı ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hem Belediyespor’un geçtiğimiz sezon ligde elde ettiği başarılara hem de 16-17 Eylül’de İnegöl’de gerçekleşecek olan Balkan Cup hakkında değerlendirmelerde bulundu. Efeler Ligi’ndeki 5. sezonumuzda Avrupa’da mücadele etmenin ayrıcalık olduğunu belirten Aktaş, “Tarihimizde ilk kez Avrupa’ya gidecek olmanın mutluluğu var. Böylesi önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmamız da şehrimizin tanınırlığına önemli bir katkı sağlayacak. Bunu inşallah en güzel şekilde değerlendirmeyi hedefliyoruz” dedi. Balkan Kupası’nda Bursa ekibinin yanısıra Romanya’dan CSM Bucuresti, Bosna Hersek’ten OK Radnik ve Sırbistan’dan Jedinstvo takımları yer alacak. İnegöl Belediyespor, ilk maçında OK Radnik’i yenerse, CSM Bükreş-Jedinstvo maçının galibiyetye Challenge Kupası’na katılabilmek için karşı karşıya gelecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X