İnegöl’de okullara 100 personel alınacak

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde ücreti İş-Kur tarafından ödenmek üzere İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda temizlik işlerinde çalıştırılmak üzere asgari ücretli 100 personel al

İnegöl’de okullara 100 personel alınacak

SADULLAH ORGAN

 

Alınacak personelin 2 Kasım 2015-29 Nisan 2016 tarihleri arasında 6 ay süreyle çalıştırılacağını bildiren Bilican, müracaatların 22 Ekim tarihine kadar İş-Kur İnegöl Hizmet Merkezi’ne şahsen yapılacağını söyledi. 

Müracaatlarda 18 yaşını tamamlamış ve 64 yaşını geçmemiş olmak, İnegöl’de ikamet ediyor olmak, emekli, malul, dul ve yetim aylığı almamak, kamudan herhangi bir ad altında maaş almamak (özürlü maaşı dahil gelirinin olmaması) şartları aranacağını kaydeden Bilican, “Çekiliş 26 Ekim 2015 Pazartesi günü saat 10.00’da Vehbi Koç İlkokulu çok amaçlı salonunda yapılacaktır. Noter kurasında öncelik olarak 35 yaş ve üzeri bireyler, bayanlar, engelliler, eski hükümlüler ve terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananlar çekilecektir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X