İnegöl’de okulların güvenliği masaya yatırıldı

İnegöl Kaymakamlığı’nın koordinatörlüğünde, ilçede eğitim gören öğrencilerin huzur ve güven içerisinde bir eğitim dönemi geçirebilmeleri amacıyla ‘Okul Güvenliği’ toplantısı düzenlenirken, yapılan çalışmalar değerlendirildi. Toplantıda Emniyet ve Jandarma

İnegöl’de okulların güvenliği masaya yatırıldı

ABDULLAH TANIŞ

İnegöl Mobilya Müzesi çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, Emniyet Müdürü İlhami Araali, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, okul müdürleri, muhtarlar, Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü personeli katıldı.

Kaymakam Ali Akça, “Hepimiz biliyoruz ki, evlatlarımız bizlerin geleceği. Yarının Türkiyesi’ni yönetecek ve şekillendirecek olan çocuklarımız. Dolayısıyla bizim ana gayelerimizden biri yarının Türkiyesi’ni yönetecek evlatlarımızı yarınlara daha iyi nasıl hazırlayabiliriyiz. Bunun içinde elimizdeki tek araç eğitim. Eğitim sadece devletin işi değildir. Elbette devlet en önemli aktördür. Eğitim işi devletin en öncelikli görevlerinden olduğu kadar, STK, tek tek her bir birey, ailenin önemsemesi gereken gerçekten çok önemli bir konudur. 2017-2018 eğitim öğretim yılı yakın zamanda başladı. Eğitim öğretim yılının daha sağlıklı olabilmesi, şekillenebilmesi açısından, kurumsal anlamda yapmamız gerekenler, muhtarlarımız açısından yapmamız gerekenleri tartışacağımız geniş kapsamlı bir toplantı düzenledik” dedi.

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE…

İnegöl Kaymakamı Ali Akça, “Uyuşturucu ile ilgili son 2 yılda özellikle emniyet ve jandarma personeli ile birlikte yoğun bir çalışma yürütüyoruz. İnegöl Belediyesi’nin yeni açacağı birimin, koordine anlamında güzel çalışmalar yapacağına inanıyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X