İnegöl’de sis kazalara sebep oldu: 6 yaralı

İnegöl’de bir haftadır etkili olan sis hayatı olumsuz etkiliyor. Bu sabah yoğun sis nedeniyle meydana gelen 3 kazada 6 kişi yaralandı.

İnegöl’de sis kazalara sebep oldu: 6 yaralı

İnegöl’de kar yağışının ardından bir haftadır sabah saatlerinde görülen yoğun sis trafik kazalarına yol açıyor.  Bu sabah saat 10.00 sıralarında Avarlar Kavşağı’nda, 3 ayrı trafik kazası meydana geldi. İnegöl’den Ankara yönüne giden Hikmet D. yönetimindeki 10 D 2248 plakalı kamyon, yoğun sis nedeniyle kontrolden çıkarak, Avarlar Kavşağı’nda, İsmail Öksüz yönetimindeki 16 KED 01 plakalı halk otobüsüne yandan çarptı. Camları kırılan araçta bulunan 18 yaşındaki Semanur Kalan, 29 yaşındaki Nazen Özbek, 61 yaşındaki Macide Göçmen, 32 yaşındaki Fuat Gençkal, 38 yaşındaki Selahattin Akal ve 34 yaşındaki Zeki Tüfekçi yaralandı. 6 yaralı da olay yerine gelen 112 Acil servis ambulanslarındaki sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Bu kazanın ardından yine Avarlar Kavşağı’nda, sis yüzünden TIR ile otomobil, hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Bu iki kaza da yaralanan olmadı. 

Kazalarla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X