İnegöl’de şov başlıyor

Bursa ekibi tarafından düzenlenen ve Beşiktaş, Fenerbahçe ve Ziraat Bankası’nın yer alacağı İnegöl Belediyespor Voleybol Mobilya Kupası bugün start alıyor.

İnegöl’de şov başlıyor

Voleybolda Efeler Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları sürerken, Bursa ekibi evsahipliğini yapacağı turnuvada eksiklerini görme fırsatı bulacak. İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek İnegöl Belediyespor Mobilya Kupası, bugün başlıyor. İnegöl Spor Salonu’nda Bursa ekibinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek organizasyonda Efeler Ligi’nin güçlü ekipleri boy gösterecek. Bugün başlayıp, 1 Ekim’de sona erecek turnuvada İnegöl Belediyespor’un yanısıra Beşiktaş, Fenerbahçe ve Ziraat Bankası mücadele edecek.

CUMARTESI BİTİYOR

Ligde bu sezon üst sıraları zorlamak isteyen Bursa ekibi, zorlu turnuvayla 22 Ekim’de başlayacak lig öncesi eksik görmek isteyecek. 4 ekibin katıldığı turnuvanın ilk gününde saat 16.00’da Fenerbahçe-Ziraat Bankası, saat 18.00’de ise Beşiktaş-İnegöl Belediyespor karşı karşıya gelecek. İnegöl Belediyespor, yarın saat 18.00’de Fenerbahçe, cumartesi günü saat 14.00’te ise Ziraat Bankası ile karşı karşıya gelecek.

TURNUVA PROGRAMI

BUGÜN

16.00    Fenerbahçe-Ziraat Bankası

18.00    Beşiktaş-İnegöl Belediyespor

YARIN

16.00    Ziraat Bankası-Beşiktaş

18.00    İnegöl B.-Fenerbahçe

CUMARTESİ

14.00    İnegöl B.-Ziraat B.

16.00    Fenerbahçe-Beşiktaş

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X