İnegöl’de üniversite öğrencileri hoş geldin konseri ile coştu

İnegöl Belediyesi, üniversite öğrencileri için “Şehrine Hoş Geldin” konseri düzenledi. UÜ İnegöl Yerleşkesinde yapılan konserde Semih Kandemir ve Riva Orkestrası, muhteşem performansıyla unutulmaz bir gün yaşattı.

İnegöl’de üniversite öğrencileri hoş geldin konseri ile coştu

İnegöl Belediyesi, 3 bin aktif öğrencisi bulunan ve ülkenin farklı şehirlerinden gelerek İnegöl’de eğitimlerini sürdüren Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi ile İnegöl Meslek Yüksek Okulu öğrencileri için özel bir konser düzenledi. Üniversite eğitimleri için şehre gelen öğrencilere kendilerini evlerinde gibi hissetmeleri adına “Şehrine Hoş Geldin” ismiyle düzenlenen konserde, Semih Kandemir ve Riva Orkestrası sahne aldı.

Çarşamba günü 16.00’da Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesinde yapılan konsere öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. Yaklaşık 2 saat boyunca Semih Kandemir ve Riva Orkestrası muhteşem performansıyla öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı.

ÇEKİLİŞ İLE HEDİYELER DAĞITILDI

İnegöl Belediyesi, konsere ayrı bir heyecan da kattı. Konser alanındaki gençler arasında Etkinlink mobil uygulaması üzerinden çekiliş gerçekleştirildi. İki talihli gence bluetooth kulaklık ve akıllı bileklik hediye edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X