İnegöl’de uygulamalı girişimcilik kursu

İnegöl Belediyesi’nin KOSGEB işbirliğinde düzenlenen uygulamalı girişimcilik kursunun ilk dönemi başladı.

İnegöl’de uygulamalı girişimcilik kursu

Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi binasında yapılan uygulamalı girişimcilik kursunu ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, girişimcilerin projelerini dinleyerek kendilerine ticari hayatla ilgili önerilerde bulundu. Aktaş, “Hangi işi yaparsak yapalım, yaptığımız işlerde farklı ve ayrıcalıklı olmamız gerektiğini unutmayalım” dedi.

EĞİTİMLER BAŞLADI

KOSGEB ile ortaklaşa yürütülen girişimcilik kursunun ilk grubuna yapılan ziyarette konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Uygulamalı Girişimcilik Kursu sayesinde yeni iş kurmaları noktasında rehberlik ediyoruz. 2013 yılından beridir her yıl düzenli olarak tekrarladığımız kursumuzdan bugüne kadar yüzlerce müteşebbis İnegöllü eğitim almış ve bunlardan bir kısmı projesini hazırlayıp hibe desteği almaya hak kazanmıştır” diye konuştu.

25 Ocak-06 Şubat tarihleri arasında ön kayıtlarını aldıkları KOSGEB ile ortaklaşa yürütülen girişimcilik kursuna bu yıl 176 başvuru aldıklarını ve kayıtları yapılan girişimcilerden 60’ının eğitim almaya hak kazandığını belirten Aktaş, ilk 30 kişinin eğitimlerine başlandığını anlattı. Aktaş, 32 saatlik eğitimi tamamlayanların KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Belgesi’ne sahip olacaklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X