İnegöl’de zabıta denetimde

İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede bulunan manav, çay bahçesi, dondurmacı ve pastane türü işletmeleri denetledi.

İnegöl’de zabıta denetimde

08 Ağustos ile 12 Ağustos tarihleri arasında 9 farklı ekiple gerçekleştirilen denetimlerde işyeri sahiplerine gerekli yasal uyarılar yapıldı. Denetimlerde manav, çay bahçesi, dondurmacı ve pastane türü işletmelerin büyük çoğunluğunun kurallara tam anlamıyla uyduğu gözlendi. 

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “19 manav, 9 çay bahçesi, 16 dondurmacı ve 13 pastane olmak üzere toplam 57 işyeri denetimden geçerken, denetimlerde gördüğümüz manzaradan oldukça memnun olduk. İnegöl’deki manav, çay bahçesi, dondurmacı ve pastane türü işletmelerin sahiplerine işlerinde gösterdikleri bu hassasiyet için teşekkür ediyoruz” dedi.

KONTROLLERİ ÖNEMSİYORUZ

Denetimlerde öncelikle işyeri açma ve çalışma belgesi kontrolü olmak üzere temizlik ve fiyat tarifesi denetimleri yapıldığını belirten Taban, görülen eksikliklerle ilgili de gerekli uyarıların yapıldığını söyledi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından denetimlerin sürekli ve ansızın yapıldığını ifade eden Taban, “Bu konudaki kontrol ve denetimleri önemsiyoruz. Amacımız halkımızın gönül rahatlığı ile halka açık olan işletmelerden alışverişlerini yapmalarını sağlamak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X