İnegöl’de Zoroğlu dönemi

Ali Bahadır Aksoy’la yollarını ayıran İnegöl Belediyespor’da antrenörlüğe Levent Zoroğlu getirildi.

İnegöl’de Zoroğlu dönemi

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor’da antrenör Bahadır Aksoy ile yolların ayrılmasının ardından bu göreve Levent Zoroğlu getirildi. 

 

Son olarak Sivas Dört Eylül Belediyesi’ni çalıştıran Levent Zoroğlu ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. İnegöl Belediye ve Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş’ın makamında düzenlenen imza törenine Belediyespor Başkan Yardımcısı Şakir Furkan Baştürk, Voleybol Şube Sorumlusu Nuhi Solak, İnegöl Belediye Spor Müdürü Hüseyin Kurt ve Antrenör Levent Zoroğlu katıldı.

ÜZERİNE KOYMALIYIZ

Aktaş, bu sene ilk 8 içerisinde ligi tamamladıklarını belirterek, “Yapacağımız anlaşmanın hem iki taraf için hem de İnegöl’ümüz ve İnegöl’ümüzdeki voleybol sporu için hayırlı olmasını temenni ediyorum. 3 yıldır 1. Lig’deyiz. Bu yıl da klasman grubundaydık. Onun üzerine koyarak devam etmek istiyoruz. İki yıldan beri de Bahadır Aksoy hocamız, sporcu kardeşlerimizle önemli işlere imza attık” dedi. 

Levent Zoroğlu ise, “Başkanımızın ve yönetim kurulumuzun bize verdiği güveni yerde bırakmayıp, aldığımız yerden daha iyi bir hedefe takımımızı götürmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X