İnegöl’den çifte bomba!

Teknik Direktör Şaban Yıldırım’ın beklediği takviyeler yapıldı.

İnegöl’den çifte bomba!

SADULLAH ORGAN

Bordo beyazlılar daha önceden Süper Lig tecrübesi bulunan Cihan Yılmaz ile 1.5 yıllık, Ersel Aslıyüksek’le de kiralık olarak sözleşme imzaladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta devreyi 2. sırada tamamlayan İnegölspor Cihan Yılmaz ile Ersel Aslıyüksek’i kadrosuna kattı. Forvet arkası bölgesine daha önce Süper Lig’de de forma giyen ve son olarak Göztepe’de oynayan 31 yaşındaki Cihan Yılmaz’ı alan bordo beyazlılar, sakatlanan Raif’in yerine de forvet hattına Gençlerbirliği’nden Ersel Aslıyüksek’i transfer etti. Cihan ile 1.5 yıllık sözleşmeye imzalanırken, Ersel ise sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşıldı. Her 2 oyuncu dün akşam saatlerinde Antalya’ya giderek kampa katıldı.

Arayışlar son buldu

Başkan Eşref Güç, ‘Sezonun ilk yarısını başarılı bir şekilde tamamlamış bir kadroya sahibiz. Golcümüz Raif’in sakatlanması bize gol yollarında önemli sıkıntı yaşattı. Bu oyuncumuzun boşluğunu doldurmak ve hücum hattını güçlendirmek için bir süreden beri arayışlarımız devam ediyordu. Teknik Direktör Şaban Yıldırım’ın raporları doğrultusunda Göztepe’den Cihan Yılmaz ve Gençlerbirliği’nden Ersel Aslıyüksek’i kadromuza kattık. Hayırlı olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X