İnegöl’den çifte galibiyet

Bordo beyazlılar Antalya kampında dün oynadığı iki hazırlık maçında Mudanyaspor’u 4-3, Tekirdağ Belediyespor’u ise 2-1 mağlup etti.

İnegöl’den çifte galibiyet

SADULLAH ORGAN

Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren İnegölspor, çifte mesai yaptı. İlk hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Mudanyaspor ile karşılaşan İnegölspor sahadan 4-3’lük galibiyetle ayrıldı. Bordo beyazlılar, günün ikinci karşılaşmasında yine BAL takımlarından Tekirdağ Belediyespor’u 2-1’lik skorla yendi.

CİHAN GOLLE BAŞLADI

Mudanyaspor karşısında Tevfik, Alişan (Dk. 82 Onur), Uğur, Semih, Bilal, Muharrem, Muhammet, Mahmut, Okan, Cihan, Faruk  (Dk. 60 Özkan) 11’iyle mücadele den bordo beyazlıların golleri 2’de Faruk, 30’da Okan, 53’te Semih ve 83’te Göztepe’den transfer edilen Cihan Yılmaz kaydetti. Mudanyaspor’un golleri ise 10’da Ramazan, 47’de İlker ve 57’de Emir’den geldi.

TEKİRDAĞ ZORLADI

 

İnegölspor, akşam saatlerinde Tekirdağ Belediye ile yapılan maçta ise Ali, Kemal, İsmail, Hasan, Enes, Yılmaz, Emrah, Yasin, Ömürcan, Mümin, Mert ile mücadele etti. 20’de konuk ekibin Ünal ile 1-0 öne geçtiği maçta bordo beyazlıları  2-1’lik galibiyete taşıyan golleri 42’de penaltıdan Kemal ve 53’te Yılmaz kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X