İnegöl’den Hopa’ya yardım eli

İnegöl Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve İnegöl Belediyesi’nin de desteği ile temin edilen 1 TIR dolusu yardım, sel felaketinde mağdur olan vatandaşların yaralarını sarmak üzere Hopa’ya ulaştırıldı.

İnegöl’den Hopa’ya yardım eli

SADULLAH ORGAN

 

Hopa Belediyesi’ni ziyaret eden Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk ile İnegöl Belediye Başkanı Yardımcısı Durmuş Aydın, çekyat, halı, temizlik malzemesi, battaniye, yorgan ve gıda maddesini Belediye Başkanı Nedim Cihan’a teslim ettiler. 

Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan yaşanan sel felaketi ile 500 evi sel aldığını, 8 vatandaşın hayatını kaybettiğini ve 3 kayıp yaşandığını anlattı. Cihan, “Büyük bir mağduriyet yaşanmıştır. Burada yaşanan üzücü duruma duyarsız kalmayan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a, İnegöl Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Elmacı’ya, Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk’e teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X