İnegöl’den muhteşem geri dönüş

Son haftalarda aldığı kayıplarla play-off potasından uzaklaşmaya başlayan İnegölspor, Hacettepe deplasmanında son dakikalarda bulduğu gollerle 3 puanı alarak ilk 5 için umutlarını yeniden yeşertti.

İnegöl’den muhteşem geri dönüş

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta play-off mücadelesi veren İnegölspor, Hacettepe deplasmanından 3 puanla dönerek ligde hem mağlubiyet serisine son verdi hem de ilk 5 için umutlarını sürdürdü: 2-1. Bu galibiyetle birlikte üst üste 2 haftadır yaşadığı mağlubiyet kabusunu da bitiren bordo beyazlılar aynı zamanda play-off umutlarını da tekrar yeşertti. Kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında maça tutuk başlayan Bursa ekibi, istediği oyunu bir türlü ortaya koyamadı. Rakip Hacettepe de ataklarından boş dönünce ilkyarı 0-0 sona erdi.

GOLLER İKİNCİ YARIDA
Her iki takım da ikinci yarıya skoru kendi lehlerine değiştirmek için çıktı. Maçın son çeyreğine kadar karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı. Maçın ilk golü, 74. dakikada ev sahibi ekip Hacettepe’de ikinci yarıda Ali Eren Daşdemir’in yerine oyuna giren Ahmet Arda’dan geldi. Maç bu skorla bitecek derken öne 88. dakikada Ahmet Hakan eşitliği sağladı: 1-1. Son sözü ise 90+3’te Cengiz söyledi ve maçın skorunu tayin eden golü attı: 2-1. Ankara deplasmanından aldığı altın gibi 3 puanla puanını 34’e çıkaran İnegölspor maç fazlasıyla 5. sıraya yükseldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X