İnegöl’den tam destek

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegölspor Başkanı Eşref Güç, Ali Ay ve yönetimini ziyaret etti.

İnegöl’den tam destek

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegölsporspor Başkanı Eşref Güç ve beraberindeki heyet dün Özlüce Tesislerinde Ali Ay yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Alinur Aktaş, ‘Ali başkan ve yönetimi büyük bir cesaret örneği gösterdi. Bursaspor’dan sonra İnegölspor 2. Ligde. Bursa bizim her şeyimiz. Bursa sadece tekstiliyle, deniziyle, doğasıyla marka olmasının yanında Bursaspor ile de markadır. Bizlerin PTT 1.Ligde olması Bursaspor’a büyük fayda sağlayacaktır. Loca ile alakalı desteğimiz olacaktır. Yeni stadyumumuz harika bir stat oldu. 45 yaşındayım hayatımın en keyifli maçlarından birisini Trabzonspor maçında yaşadım’ dedi. 

BURSASPOR BÜYÜĞÜMÜZ

İnegölspor Başkanı Eşref Güç de Bursaspor’u her zaman bir ağabey olarak gördüklerini ifade ederek, ‘Ali Ay ve yönetimi kolay bir işe soyunmadı. Biz de İnegölspor olarak ne kadar destek verebilirsek memnun olacağız. Bursa bir spor kenti. Orhangazi, Nilüferspor, Yeşil Bursa ve diğer amatör kulüpler olarak sizleri hayranlıkla izliyoruz. Bursaspor’a altyapımızdan istenilen sporcuları verdik ve yine de vereceğiz. Sizlerden de taleplerimiz olacaktır. İnegölspor’un yeri PTT 1.Lig olsa çok daha kolay alışveriş yapabiliriz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X