İnegöl’den tatsız prova!

Bordo beyazlılar, Antalya’da oynadığı ilk hazırlık maçında Kazakistan Premier Lig ekiplerinden Irtysh Pavlodar’a 1-0 mağlup oldu.

İnegöl’den tatsız prova!

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren İnegölspor, devre arası kampı için gittiği Antalya’da oynadığı ilk hazırlık maçında Kazakistan Premier Lig ekiplerinden Irtysh Pavlodar’a 1-0 mağlup oldu. 

Karşılaşmayı kaybetmesine rağmen sergilediği futbolla göz dolduran bordo beyazlılar 2 ayrı kadro ile mücadele etti. 

İnegölspor ilk yarıda Ali, Uğur. Kemal, Semih, Yasin, Emrah, Onur, Mert, Yılmaz, Hasan, Orhan ile 2. yarıda ise Teyfik, Bilal, Ali Aytemur, Alişan, Enes, Mahmut, Muhammed, Muharrem, Ömürcan, Mümin ve Okan’la sahada yer aldı.

Rakip aranıyor!

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Şaban Yıldırım, “Yorucu geçen kamp çalışmaları içerisinde ilk hazırlık maçımızı oynadık. Tüm oyunculara şans verdim ve onları görme fırsatı buldum. Bizim adımıza yararlı geçti diyebilirim. Takımın form grafiğini daha da yükselmek istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde devam edecek. Salı günü 2 günlük iznin ardından perşembe günü tekrar çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Öte yandan bordo beyazlılar rakip bulması halinde bugün bir hazırlık maçı daha yapacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X